Behandelingen
Relax Skincare 30-40 minuten
€27,50
Uw huid oppervlakte wordt gereinigd, waarna een diepte reiniging door middel van een scrub of peeling volgt. Nadat uw huid volledig is gereinigd, volgt er een ontspannende massage van het gelaat, decolleté, schouders en een stukje van de rug en nek. Daarna wordt er een masker aangebracht aangepast op uw huidtype. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.
Clean Skincare 30-40 minuten
€27,50
Uw huid oppervlakte wordt gereinigd, waarna een diepte reiniging door middel van een scrub of peeling volgt. Wanneer gewenst en uw huid het toe laat, wordt de diepte reiniging toegepast met gebruik van het stoomapparaat. Nadat uw huid volledig is gereinigd, worden al uw mee-eters en onzuiverheden verwijderd. Daarna wordt er een masker aangebracht om uw huid weer te kalmeren en te herstellen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.
Complete Skincare 60 minuten
€37,50
Uw huid oppervlakte wordt gereinigd. Hierna worden uw wenkbrauwen geharst of geëpileerd en wanneer gewenst, de bovenlip en of kin geharst. Waarna een diepte reiniging door middel van een scrub of peeling volgt. Wanneer gewenst en uw huid het toe laat, wordt de diepte reiniging toegepast met gebruik van het stoomapparaat. Hierna worden uw mee-eters en onzuiverheden verwijderd. Nadat uw huid volledig is gereinigd, volgt er een ontspannende massage van het gelaat, decolleté, schouders en een stukje van de rug en nek. Daarna wordt er een masker aangebracht aangepast op uw huidtype. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème en oog crème.
Deluxe Skincare 75 minuten
€47,50
Uw huid oppervlakte wordt gereinigd. Hierna worden uw wenkbrauwen geharst of geëpileerd en wanneer gewenst de bovenlip en of kin geharst. Waarna een diepte reiniging door middel van een scrub of peeling volgt. Wanneer gewenst en uw huid het toe laat, wordt de diepte reiniging toegepast met gebruik van het stoomapparaat. Hierna worden uw mee-eters en onzuiverheden verwijderd. Nadat uw huid volledig is gereinigd, volgt er een uitgebreide ontspannende massage van het gelaat, decolleté, schouders en een stukje van de rug en nek. Daarna wordt er een masker aangebracht aangepast op uw huidtype. Onder dit masker wordt een ampul aangebracht, dit is een pure werkstof die diep doordringt in de huid. De behandeling wordt afgesloten met een serum, special crème en oog crème.

 

Massages
Gelaat + hoofdhuid massage
€15,00
Rug – nek – schouder massage
€20,00
Lichaamsmassage Rug – nek – schouders – benen – armen
€30,00

 

Beautystudio Daniek beschikt niet over een pin automaat. Graag het verzoek uw behandeling contant te voldoen.