Bij de classic ony by one wimperextenions wordt er op iedere individuele wimper, één wimperextension geplaatst. Dit zorgt voor een wimperverlenging en een intensere oogopslag. Hier bij wordt er gekeken naar wat bij de klant past, wat de wensen van klant zijn en wat de natuurlijke wimpers aankunnen. Wanneer er op een juiste manier word omgegaan met de wimperextensions, de wimperextensions proffesioneel geplaatst worden en het advies van de wimperstyliste wordt opgevolgd; zijn wimperextensions niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Wimpers hebben een groeicyclus van 6 tot 8 weken. Hierna valt de wimper uit en groeit er een nieuw haartje. Hierdoor valt de wimperextension met je natuurlijke wimper mee uit. Om je set in top conditie te houden, is perfecte nazorg van belang en iedere 14 tot 21 dagen op vullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat uw wimperextensions uitsluitend zetten in een salon waar een goede opleiding is gevolgd en volgens de hygiëne voorschriften wordt gewerkt. Wanneer het op wimperextensions aan komt, is goedkoop altijd duurkoop. Het gaat hier wel om úw ogen én wimpers.

Daniek heeft maar liefst 2 certificaten behaald op het gebied van de one by one wimper techniek. Een basis certificaat en perfectie certificaat. En beschikt daardoor over alle goede kennis om uw op de juiste manier te voorzien van wimperextensions.

 

 

 

Wimper extentions
Nieuwe set "one by one wimpers"
€ 55
Duur: 160 minuten
Refill binnen 2 weken (14 dagen)
€ 25
Refill binnen 3 weken (21 dagen)
€ 35
Refill 4 weken (28 dagen)
€ 45
Wimperextensions verwijderen
€10
Wimperextensions verwijderen (gezet bij andere salon)
€15
Lash Foam 50 ml
€ 12,95
Lash Foam 150 ml
€ 19,95
Lash cleansing brush
€ 5,95